Find vej · Østerbrogade 115 · 2100 København Ø · Telefon 39_ 18 42 90 · Fax 32_ 11 83 68 · Email info@asiensupermarked.dk · CVR 16294608
  Menu  
 Tips & tricks · Wok
   




Riskoger · Brug af riskoger · Spisepinde · Wok



Forberedelse af wok´en

Opvarm wok´en til den er gylden brun og hæld 5-8 spsk olie i.
Slyng rundt til olien dækker hele wok´en.
Fjern den fra varmen og skyl den under løbende varmt vand og gentag processen.
Tør den godt af med køkkenrulle.

Tilberedning
For at bevare ingredienserne så sprøde som mulige i wok retter, er det bedst kun lade dem komme i kontakt med midten af wokken i en kort periode. Konstant omrøring er derfor vigtigt for at retten bliver så perfekt som muligt. Soya sauce skal tilføres i slutningen af tilberedningen, for at retten ikke brænder på.

Bemærk

Vask aldrig wok´en med opvaskemiddel.
Tør wok´en godt af hver gang den blevet brugt.

Hvis wok´en ruster
Skur rusten af og start wok´en forfra igen med en enkelt gang olie.

  Galleri
Hvem er vi ?
Nyheder
Tips & tricks Varekategorier
  Indisk
  Japansk
  Kinesisk
  Thailandsk
  Andre lande
  Søg
  Åbningstider
 
Man-fredag10-18
Lørdag10-14



Tlf39_ 18 42 90
Kontakt  ·  Find vej
Hanne Holm. Velkommen til mit Thaikøkken  ·   Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter