Find vej · Østerbrogade 115 · 2100 København Ø · Telefon 39_ 18 42 90 · Fax 32_ 11 83 68 · Email info@asiensupermarked.dk · CVR 16294608
  Menu  
 Tips & tricks · Riskoger
   




Riskoger · Brug af riskoger · Spisepinde · Wok



Der er mange fordele ved at bruge en riskoger frem for en traditionel gryde.
En riskoger brænder aldrig risene, og den holder risene varme hele tiden, indtil man slukker for strømmen.

Vigtigt
Tag altid inderskålen ud af riskogeren inden man starter med at komme ris og vand i eller ved rengøring.
Inderskålen skal være ren og tør udvendigt, inden man sætter den tilbage i riskogeren.

Riskoger uden teflon-belægning
Risen vil altid sidde lidt fast i bunden af inderskålen. For at fjerne den, skal man hælde 2 kopper vand i og lade den trække indtil risen er blød, derefter bruger man den medfølgende plastikske til at fjerne risen.

Riskoger med dampkurver
Man kan dampe grønsager, fisk osv. mens risen koger.
Sørg for at dampetiden ikke tager længere end 15 min. og damp altid med en tallerken således, at man både beholder saften og den ikke kommer ned i risen.

Lad ikke riskogeren holde på varmen længere end nødvendigt.
  Galleri
Hvem er vi ?
Nyheder
Tips & tricks Varekategorier
  Indisk
  Japansk
  Kinesisk
  Thailandsk
  Andre lande
  Søg
  Åbningstider
 
Man-fredag10-18
Lørdag10-14



Tlf39_ 18 42 90
Kontakt  ·  Find vej
Hanne Holm. Velkommen til mit Thaikøkken  ·   Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter